Arkiver

Iværksætterliv

Har din virksomhed brug for hjælp til regnskabet?

Hvis du er ejer af en mindre virksomhed, så kan en lønpost til en økonomichef eller bogholder være en stor omkostning, nu når virksomheden ikke er særlig stor. Det handler om at få nedbragt sine faste omkostninger, så overskuddet kan blive større. Det bedste vil selvfølgelig være, at man sælger så meget, at økonomien ikke er et problem, men indtil at det sker, så må man spare, hvor man kan. Selvom at din virksomhed måske ikke er stor nok til at have en økonomichef eller bogholder ansat, så skal der stadigvæk betales regning, sendes faktura, laves regnskaber, udarbejdes budgetter og indberettet oplysninger til skat.

Hvorfor få hjælp af en revisor?

Hvis ikke du selv synes, at regnskaber, økonomi og skat er særlig sjovt, så kommer du til at bruge utrolig lang tid på de opgaver, og du vil i højere grad være tilbøjelig til at lave fejl, da arbejdet ikke siger dig noget. Dette kan nemt undgås ved at outsource hele økonomidelen, regnskab, budgetter og indberetning til skat. Når du outsourcer dette til en revisor, er du sikker på, at alt er lavet helt rigtigt, og du kan dermed sove med ro i maven over, at der ikke lige pludselig kommer et skattesmæk eller sure leverandøre grundet manglende betaling. Sagt på en anden måde, så er der fuldstændig styr på økonomien i virksomheden.

Hvordan fungerer samarbejdet?

Selve samarbejdet mellem revisoren og dig fungerer ved, at du vælger den pakke eller ydelse, som passer bedst til dig. Du kan både vælge ren rådgivning, hvis du bare har spørgsmål eller pakkeløsninger og abonnementer, hvis du har brug for hjælp med hele økonomidelen. At outsource dele af sin virksomhed er for nogle en stor beslutning, som selvfølgelig skal føles rigtig i maven. Derfor er det også altid muligt at give revisoren et kald og få en uforpligtende samtale.

Skriv et svar