Arkiver

Iværksætterliv

Bliv synlig udadtil med lækre facadeskilte

Har du en virksomhed, som folk bliver ved med at vade direkte forbi? Hvis det ikke er tydeligt, at I har til huse i de lokaler, I er i, bliver I aldrig fundet, og det kan godt gøre noget skidt ved en kundebase. Her er det altså rigtig vigtigt, at I sørger for at markedsføre jer selv, så I bliver set. Selvfølgelig har I adgang til den kundebase, der har fundet jer, fordi de har søgt efter jeres produkt, men de potentielle kunder, der hver eneste dag går forbi jeres lokaler, fortjener også at få at se, hvem I egentlig er.

Facadeskilte kan laves på rigtig mange måder. Det behøver ikke være de klassiske skilte med en robust baggrund og tekst i diverse farver. Det kan også være udskårne bogstaver, der sættes op på forskellige måder, eller der kan være lys, der er blevet installeret sammen med, så det også ser godt ud i mørke og lyser op. Du kan altså kigge på både facadeskilt med og uden lys.

Få logoet op i fuld størrelse

Markedsføring er noget af det, der virkelig virker, når man skal frem i verden. Hvis ikke folk kender til din virksomhed, kommer det aldrig til at hænge sammen rent økonomisk. Ved at få dit logo op i en størrelse, hvor man ikke kan undgå at se det, kan du være med til at sørge for, at kendskabet til din virksomhed lagres i baghovedet af rigtig mange mennesker. Når de får brug for varer eller ydelser fra dig, har de altså en idé om, hvor du befinder dig, og måske endda hvad du laver.

Facadeskilte skal gerne afspejle den virksomhed, du har. Det nytter ikke noget, hvis budskabet og udseendet ikke passer sammen, så det er en god idé at snakke med en grafiker om, hvad I godt kunne tænke jer skulle op at hænge.

Skriv et svar