Arkiver

Podcast

Podcast # 3 – Interview med LazyLazy

Du finder en trøje der matcher bukserne, du ved ikke helt om den passer din størrelse, du spørger ekspedienten, du kigger dig i spejlet og kan godt se at en mindre størrelse ville være bedre. Dette scenarie foregår dagligt mange gange i fysiske tøjbutikker, men hvordan kan man flytte denne oplevelse over på nettet. En vision og udansk drøm var starten på LazyLazy, der på sigt vil være et europæisk brand indenfor mode og køb af tøj på nettet. Stifteren Søren Johannes kommer selv fra modebranchen og har kendskab til deres behov og blandt brugere er der ihvertfald også et behov. Hør Sørens historie om hvordan LazyLazy vil tage kampen op mod den tekniske tilgang til en webshop og flytte den nærmere den oplevelse man har i den fysiske butik.

Trendsonline.dk tredje podcast tager fat i et emne der er super relevant efter vores modeserie ( se link nedenfor til de enkelte artikler). Desuden er Google lige kommet med deres lancering og denne kan ses på www.boutiques.com. Rigtig god fornøjelse.

Podcast # 3 – Søren Johansen l LazyLazy.com

www.lazylazy.com

Hele modeserien:

https://www.trendsonline.dk/2010/09/16/modetrends-pa-nettet-1/
Din kæreste kommer med en fin pakke i guldpapir med sløjfe om – og den er til dig. Skønt øjeblik – og du kan ikke vente med at åbne. Der dukker det fineste, sorte sæt undertøj frem – men hov, hvad er det? Det er ikke din størrelse – han har købt det to numre for småt. Et pinligt øjeblik, som nemt kunne have været undgået, hvis din kæreste bare havde vist, at OrgaSizer eksisterede…

https://www.trendsonline.dk/2010/09/23/modetrends-pa-nettet-2/
Fashism.com
er et site, hvor du kan få andres uforbeholdne mening om dit look fra andre brugere, der er ligeså interesseret i mode og at sætte tøj sammen, som du er. Det er ret nemt og ikke tidskrævende: Du tager et billede af dig selv i det tøj, du gerne vil have en tilbagemelding på, uploader det påwww.fashism.com, stiller dit spørgsmål og får tilbagemeldinger fra andre brugere…

https://www.trendsonline.dk/2010/10/01/modetrends-pa-nettet-3/
Apple har for en måneds tid siden fået patent på det, de kalder Virtual Closet som applikation til iPhonen. Det er altså endnu ikke udviklet, men hos trendsonline synes vi alligevel, du skal introduceres til app’en, da den i fremtiden kan komme dig til gode, når du skal vælge tøj…

https://www.trendsonline.dk/2010/10/10/modetrends-pa-nettet-4/
Her kommer www.fits.me ind i billedet. Det er en ny service, hvor du kan indtaste dine mål og se, hvordan forskellige størrelser tøj vil passe dig. Det sker ved, at fits.me bruger robot-mannequiner til at efterligne netop dine former og størrelse, så du har mulighed for f.eks. at se, hvordan både en størrelse small og medium sidder på dig, hvis du er tvivl om, hvad du skal købe…

https://www.trendsonline.dk/2010/10/18/modetrends-pa-nettet-5-godt-nyt-for-designer-startups/
Det kan være rigtig svært at begå sig i modeverdenen som designer – selvom du har talentet, er der mange om buddet, og de store brands er næsten umulige at slå. Men i følge www.garmz.com kommer modetrends ofte fra designere, som endnu ikke er kendte, design-studerende og pigen på gaden…

1 kommentar

Skriv et svar