Podcast

Fokus – Morten Vadskær – analyse og konvertering er fremtiden

Man er ejer af en webshop, men ved ikke hvorfor brugeren ikke trykker videre til indkøbskurven. Google Analytics virker uoverskueligt og man tør ikke rode rundt derinde for man er bange for at ødelægge noget. Overskriften har været den samme på forsiden af webshoppen de sidste mange måneder. Hvis du kan sige ja til nogle af disse ting så skal du lytte med her.

Fjerde del af fremtidens webshop har vi fat i en sand mester inden for sit felt, en der ved præcis hvordan man skruer i maskinrummet i Google Analytics og lærer noget af det man finder frem. Trendsonline.dk har haft en spændende snak med Morten Vadskær der i dag har en konvertering på 9 % i webshoppen kondomaten. Undskyld min lidt hæse stemme og hoste i baggrunden.

Rigtig god fornøjelse

Podcast # 15 – Morten Vadskær bud på fremtidens webshop – 1 time og 20 min.