Arkiver

Podcast

Fokus – Morten Vadskær – analyse og konvertering er fremtiden

Man er ejer af en webshop, men ved ikke hvorfor brugeren ikke trykker videre til indkøbskurven. Google Analytics virker uoverskueligt og man tør ikke rode rundt derinde for man er bange for at ødelægge noget. Overskriften har været den samme på forsiden af webshoppen de sidste mange måneder. Hvis du kan sige ja til nogle af disse ting så skal du lytte med her.

Fjerde del af fremtidens webshop har vi fat i en sand mester inden for sit felt, en der ved præcis hvordan man skruer i maskinrummet i Google Analytics og lærer noget af det man finder frem. Trendsonline.dk har haft en spændende snak med Morten Vadskær der i dag har en konvertering på 9 % i webshoppen kondomaten. Undskyld min lidt hæse stemme og hoste i baggrunden.

Rigtig god fornøjelse

Podcast # 15 – Morten Vadskær bud på fremtidens webshop – 1 time og 20 min.

6 kommentarer

 • Super spændende emner, men jeg bliver holdt tilbage fra at lytte pga. at jeg ikke kan få podcasten ind i iTunes automatisk.

  Findes der en feed, som har alle de nyeste afsnit? Får kun de første 3.

  • Hej Søren
   tak for kommentaren

   Jeg kæmper med det og spørge Amino til råds i morgen.
   Selvfølgelig skal det ind i iTunes. Men hvis du kender nogle eller selv er ekspert på området så sig endelig til

 • Jeg går altid ind på TrendsOnline.dk via min mobiltlf. når jeg skal høre podcasts og downloader dem til min HTC Desire. Så ligger den så jeg kan høre den når jeg er ude at løbe eller kører bil.

 • Interessant podcast, og flere guldkorn fra Vadskær som altid. 🙂

  Det kunne være super, hvis du kunne lægge et link til de bøger, podcasts og hjemmesider, som i snakker om i podcasten ud her på siden.

  • Hej Steffen
   Tak for de pæne ord. Ja, Vadskær er altid spændende at lytte til og han har en god nede på jorden tilgang til tingene.
   Dbh
   Daniel Laursen
   Founder @ Trendsonline.dk

Skriv et svar