Arkiver

Nyheder

Hungry.dk går live!

Kl. 12 i dag gik Hungry.dk live! På Trendsonline.dk har vi holdt godt øje med Hungry.dk, da det er en spændende konkurrent til JustEat, som længe har domineret det danske takeaway-marked. Bag Hungry.dk står Morten Larsen, som tidligere har været en del af JustEat-teamet.

”Så blev kl. 12:00 og Hungry.dk er nu ÅBEN!”, kunne man læse på Hungy.dk’s Facebook-side.

Det betyder, at endnu en konkurrent på det danske takeaway-marked er i spil. Med i Hungry.dk’s ledelse sidder tre tidligere JustEat-folk, og det har naturligvis skabt en del interesse i medierne. Morten Larsen har dog tidligere over Trendsonline.dk afvist, at der skulle være tale om en krig mellem de to – han mener, at der er plads til dem begge på det danske takeaway-marked.

”Hungry.dk leverer en moderne takeawayservice til bestilling af mad online. Vi er en energisk startup placeret i Aarhus med et internationalt netværk i ryggen og drevet af erfarne kræfter fra takeaway og internetbranchen. Hungry.dk gør det muligt for kunder hurtigt og nemt at bestille mad via internettet. Med få klik (eller tryk med fingeren på mobilen) og fantastisk kundeservice til at hjælpe leveres varm og lækker mad hurtigt til hjem eller kontor. Vi kombinerer nye teknologier med lokal service så vores kunder og restaurantpartnere får fordele sammen med os.”, står der på Hungry.dk

Hvordan takeaway-markedet i Danmark kommer til udvikle sig med en ny spiller på banen, det vil tiden vise. Hos Trendsonline.dk vil under alle omstændigheder blive ved med at følge både Hungry.dk og JustEat – de er begge interessante danske startups!

Læs også:

Take-away nok til to
Det nye danske startup Hungry.dk og tyske DeliveryHero laver samarbejde
Den nye takeaway startup Hungry.dk vil udfordre Just-Eat

Skriv et svar