Arkiver

BusinessNyheder

Accelerator programmet Next Step Challenge bliver Europas største

Er du et startup med fokus på næste generation af energi og digitale produkter og services så kan dette være noget for dig. Arbejder du indenfor Smart Energy, Fibre broadbrand teknologi, eHealth eller digitale produkter eller services, så er du kvalificeret. Initiativtager SE (red. Syd Energi) vil med deres Next Step Challenge sætte Danmark og især syddanmark på Europakortet.

Next Step Challenge er en konkurrence, hvor man som startup har mulighed for at vinde €250.000, der i følge Accelerace er den største præmie i Europa. Det er Accelerace der har designet programmet med tydelig spor til et Accelerace forløb, som vi løbende skriver rigtig meget om. Forskellen her er dog, at der bliver sigtet mod Europæiske startups. I accelerator programmet arbejder man først hjemmefra i perioden nov 2013 til dec 2013, hvorefter man flytter til Esbjerg og Next Step City i primo januar til programmet stopper.

“Der er intet krav om at de bliver i Esbjerg efter April, men vi og Syd Energi håber at én eller flere kan se ideen i at blive og bygge deres internationale forretningen ud fra Esbjerg”, udtaler Christian Hvashøj Schaarup fra Accelerace til Trendsonline.dk

Testes på 260.000 husstande
Deltagerne i programmet får chancen for at teste blandt 260.000 husstande i et af den mest avancerede infrastrukturer der findes i verden, og vil sammen med en række andre muligheder nemt kunne teste og skalere deres forretning under acceleratorprogrammet.

Noget af det vigtigste som Accelerace peger på til dem der vil tilmelde sig programmet er: Engagement, hårdt arbejde og vilje, international udsyn og en interessant forretningsidé.

Læs mere og tilmeld dig på Next Step Challenge hjemmeside