Arkiver

Nyheder

Nytænkende platform for boligsalg får millioninvestering

Ejendomsmæglerplatformen JUST-SOLD melder nu ud, at de har modtaget en millioninvestering fra kapitalforvalterne Hellerup Finans. Af Tina Søndergaard

JUST-SOLD, der blev etableret i 2013, har på kort tid fået foden inden for hos den etablerede mæglerbranche, der tilsyneladende er klar til et visit fra innovationen.

Når en boligejer vælger at bruge JUST-SOLD til at sælge sin bolig, opkræves et fast gebyr. Derefter sørger JUST-SOLD for at indhente alle relevante dokumenter, tage fotos og lave beskrivelser af boligen, som efterfølgende sættes til salg på Boliga.dk og Boligsiden.dk.

Derudover har JUST-SOLD indgået samarbejdsaftaler med adskillige ejendomsmæglere, der alle får muligheden for at konkurrere om at sælge boligen til den højeste pris. Den konkurrence, der opstår mellem ejendomsmæglerne, er med til at hæve salgsprisen og mindske liggetiden på boligen.

Læs også: Just-Sold nytænker boligsalg

Investerer i et gennemsigtigt boligmarked

JUST-SOLD har altså en vision om at rykke ved magtfordelingen på boligmarkedet, så den private sælger i højere grad kan gennemskue salgsprocessen. Denne samfundsmæssige effekt, som JUST-SOLD har ambition om at skabe, er en stor del af grunden til, at Hellerup Finans har valgt at investere i startuppet. Thomas Sonne-Schmidt

”Det boligmarked, man har i dag, er præget af nogle større ejendomsmæglerkæder, som sidder på markedet, og som indgår eksklusivaftaler eller såkaldte formidlingsaftaler, hvor man som boligsælger bliver bundet i et halvt år til en ejendomsmægler. Det er ikke til gavn for hverken boligsælgeren eller tilfredsstillende for ejendomsmæglerne,” siger Thomas Sonne-Schmidt, Director, Chief Investment Officer i Hellerup Finans.

Han forklarer videre at JUST-SOLD er en interessant forretningsmodel, som har et positivt samfundsmæssigt element i sig.

“Når vi investerer, er det vigtigste for os at kigge på idéen, potentialet og på, om vi tror på, at de rette personer er med ombord til at realisere forventningerne. Det, mener vi, er til stede i JUST-SOLD. Vi tror på, at vores investering kommer til at give et rigtig godt afkast,” uddyber Thomas Sonne-Schmidt.

Læs også: Nyt konkurrencekoncept på boligmarkedet giver rekordlav liggetid

Investeringen skal give magten tilbage til sælgeren

Partner Sebastian Kirchhoff forklarer, at netop muligheden for at ændre det danske boligmarked er det, der driver teamet bag JUST-SOLD.

Sebastian Kirchhoff JUST-SOLD”Både som køber og sælger får man adgang til flere køberkartoteker og får større eksponering. Vi prøver at forhindre, at boligsalget går i stå. På den måde vil vi øge chancen for at få solgt din bolig. Vi kæmper for at skabe en kortere liggetid og en højere salgspris. Netop det, har Hellerup Finans samt en række andre potentielle investorer vurderet, var en rigtig god investeringsmulighed, og det er vi rigtig glade for og stolte over,” fortæller Sebatian Kirchhoff.

Også partner Casper Bjørn glæder sig over investeringen, som han forventer skal bruges til at sikre ekspansiv vækst i startuppet samt en større organisation og en udvikling af JUST-SOLDs digitale platforme i 2015.

”Vi har oplevet en stor interesse for JUST-SOLD fra dag ét af og har i dag allerede tilknyttet samarbejdende Casper Bjørn JUST-SOLDejendomsmæglere i hele landet og har boliger til salg i hele landet,” siger Casper Bjørn, og fortsætter:

”Med Hellerup Finans’ millioninvestering er vi klar til at sætte fart på vores forretning, så vi udlever det store potentiale til at ændre et fastlåst dansk boligmarked og skalere JUST-SOLD til det internationale marked.”

JUST-SOLD har tilknyttet mere end 110 ejendomsmæglere i hele landet og har den seneste måned sat sytten nye boliger til salg og lukket otte salg.

Læs også: Normbryder sætter alt ind på online ejendomshandel

3 kommentarer

Skriv et svar