Arkiver

Nyheder

Skal du være med til at forme fremtidens uddannelser?

Den kommende weekend har du muligheden for at give din mening med og udvikle på dine ideer om fremtidens uddannelsessektor, når Startup Weekend Education // Copenhagen 2014 afholdes. Kom og vær med til at forme fremtidens uddannelse.

Edtech er på alles læber i øjeblikket, og hele tiden popper der nye startups op, som arbejder med nye alternativer til undervisningsmetoder og -redskaber. Vi har på Trendsonline.dk blandt andre skrevet om Tutee, en smartapp til lektiehjælp, Writereader, med app’en, der kan hjælpe børn, der skal lære at læse, og senest PodConsult, der er kommet med en komplet kodetaske til brug i undervisningen i Folkeskolen.

Fokus på innovation i uddannelsessektoren

I weekenden d. 25.-27. april samles en større gruppe ambitiøse og nysgerrige personer for at arbejde mod ét fælles mål – at skabe nye projekter og produkter til fremtidens uddannelsessektor.

“Med eventet ønsker vi at sætte fokus på, hvordan vi støtter nye initiativer inden for uddannelse/teknologi, nye iværksættere (f.eks. studerende eller undervisere, der tager springet), hvordan fjerner vi forskellige roadblocks eller demokratiserer mulighederne for at skabe innovation i uddannelsessektoren,” udtaler Christian Hjorth Lund fra Basidia, som står bag Startup Weekend Education, og fortsætter:

“Vi bruger hvert år milliarder af kroner på det kommercielle marked i indkøb af ydelser og produkter til uddannelsessektoren, men der har endnu ikke været noget lign. “Startup Weekend Education”, som fokuserer på early stage iværksætteri/vækst m.v. i uddannelsessektoren. En af de bedste investeringer ville være, at vi bare brugte en promille på at hjælpe nye idéer og initiativer på vej.”

Eventet starter fredag aften med en inspirationstale givet af iværksætter, aktivist og løsgænger i Folketinget Uffe Elbæk om, hvordan vi kan nytænke uddannelse, et fokusområde som ligesom iværksætteri er på partiet Alternativets dagsorden – noget vi tidligere har skrevet om på Trendsonline.dk.

De bedste går videre til #EDUdisrupt

Herefter åbnes mikrofonen til 60 sekunders pitches, og ud fra de bedste og mest bæredygtige ideer dannes de grupper, der skal arbejde sammen resten af weekenden. I løbet af weekenden er der mulighed for at få rådgivning om uddannelse, teknologi og iværksætteri – både fra hinanden og fra eksterne coaches og eksperter.

I 54 timer vil der blive arbejdet på højtryk for at videreudvikle idéer og koncepter.
I den 55. time vil den bedste idé blive kåret af det erfarne dommerpanel, der består af Jørgen Balle Olesen, CEO & Founder af SAXO.com, Mikkel Trym, Director i CIEL LAB, Nicolaj Højer Nielsen, Co-Founder i bl.a. CodeSealer, Sepior og for nyligt som investor i Penneo og Ulrik Juul Christensen, CEO i Area9.

Er det din og dit teams ide, der er blandt de stærkeste og får muligheden for at blive præsenteret foran stakeholders i uddannelsessektoren til EDUdisrupt den 14. maj i København?

Læs mere og tilmeld dig her

 

Det får du ud af Startup Weekend Education

– Morgenmad, frokost , aftensmad og snacks hele weekenden
– Goodie bag og “cool swag” fra bl.a. Google, AM Lab m.fl.
– Gratis .co domæne (til hvert team)
– Credits til Google App Engine (til hvert team)
– Credit til hosting v. Amazon Web Services (til hvert team)
– Sparring, inspiration og nye idéer fra deltagere og coaches.
– Netværk til personer inden for uddannelse, teknologi, design og iværksætteri, som også er
passionerede omkring at skabe forandring og forbedringer i uddannelsessektoren.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive til mm@basidia.dk.

Startup Weekend Education // Copenhagen 2014 from Alma Studio on Vimeo.

1 kommentar

Skriv et svar