Arkiver

NyhederUngt Tech

Rito.dk – Ung iværksætter har set potentiale i garn og hobbyartikler

Igennem en længere periode har tallet for ældre, der handler på nettet været stødt stigende, og de positive tendenser giver muligheder for unge iværksættere. Den unge iværksætter, som omtales er tidligere IT- og martingschef for webshoppen Cykelpartner, Dennis Drejer.

”De teknologiske muligheder og de positive økonomiske tendenser har virkelig skabt muligheder for iværksætteri.”

dennis-drejer-300x200Fortæller den unge iværksætter Dennis Drejer, som netop har sagt sit job op som IT- og marketingchef ved webshoppen Cykelpartner. Dennis har sagt sit job op for at satse fuldt ud på sin nystartede hobby webshop rito.dk, der sælger garn og hobbyartikler.

”Den ældre og købestærke generation er blevet mere aktive på nettet. I 2012 handlede 34 pct. af aldersgruppen 60-74 år på nettet, imens tallet i 2013 var steget til 43 pct. De positive tal og min lyst til at starte egen virksomhed har gjort, at jeg ikke kan lade være med at springe ud i den her udfordring. Jeg aner intet om garn, men jeg har styr på, hvordan man opbygger en webshop” siger Dennis Drejer

Som 19- årig startede Dennis, som første medarbejder hos Cykelpartner. Virksomheden har i dag 27 fuldtidsmedarbejdere og en omsætning på over 40 mio.

Læs hele historien om Dennis Drejer og Rito.dk på Shopsonline.dk.