Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Nyheder

Se videoerne fra den første internationale Workaway Camp

19 iværksættere var fra 10 forskellige lande, var samlet under høj sol og med masser af inspiration og networking. Se videoerne fra den første internationale Workaway Camp, der blev afholdt i sidste uge i bjergene uden for Barcelona. Af Pia Ella Elmegård.

Det var syvende omgang Workaway Camp – et koncept som den danske iværksætter Nikolaj Astrup Madsen introducerede første gang i 2012. Det var desuden også Nikolaj Astrup Madsen, der sammen med Halfdan Timm, fra JUF.dk, startede #prøverigen initiativet, som vi har bragt flere historier med.

Workaway Camp har nu haft sin første internationale omgang. Men ikke den sidste.

“WHAT A WEEK!! 18 fantastic people from 10(!!!) different countries joined the first ever international Workaway and what a week…
After doing this event five times for danish entrepreneurs, this week was the next step. One thing is sure: After this week I have never been more motivated to get more fantastic people together at fantastic places. New continents, more fantastic people, great work, valuable insights and awesome adventures is waiting in the future! Life is pretty short, so why not spend time with great people like this? Happy times, Nikolaj, founder of Workaway,” skrev stifteren Nikolaj Astrup Madsen på sin facebook, da den første internationale Workaway Camp var afsluttet.

Hvor stærkt er dit netværk? 3 tips fra Nikolaj Astrup

Når networking bliver professionelt venskab

Der sker noget andet end almindelig networking og sparring, når man er samlet under det samme (fantastiske) tag i en hel uge.

Den første video fanger stemningen af en flok fremmede iværksættere, der pludseligt deler tag og starter fælles aktiviteter op imens arbejdet og samarbejdet så småt begynder.

Fuld forplejning og fokus på dig og din virksomhed

“You can go to workaway without a euro in your pocket and you won’t miss a thing. Everything is taken care of,” fortæller Carsten Rose Lundberg, medstifter af 1px.com.

En professionel gamechanger og venner for livet

“A very clear picture of what I can get out of my startup. I am taking a lot of feedback from this camp. This will be a gamechanger for sure,” siger Kabandi Saikia, LinkMySport, som kom hele vejen fra Indien for at deltage i Workaway Camp i Barcelona.

Alle videoer er lavet af den svenske deltager Caroline Troedsson.

Skriv et svar