Arkiver

Nyheder

En uge i Silicon Valley åbner internationale døre for danske virksomheder

Når SCALEIt holder bootcamp i Sillicon Valley, får de deltagende virksomheder ikke kun udbytte af de arrangerede workshops. Muligheden for at netværke i et internationalt miljø kan også åbne helt nye døre. Det gjorde det fx for de danske virksomheder Forecast.it og Famly, der var afsted på SCALEit i foråret. Af Mia Grosen.

Forecast.it er en software iværksættervirksomhed, der har fokus på projektestimering. De har udviklet en algoritme, der via intelligent brug af historisk data kan hjælpe med at estimere projekter. Det er en projektstyringsløsning, der tilpasser sig din virksomheds måde at arbejde på.

Dansk algoritme kan spare din virksomhed millioner med præcisering af projektestimering.

Uventede forretningskontakter

Lige før sommer tog den lovende virksomhed med på SCALEIT’s bootcamp i Silicon Valley.

0393044Her deltog de naturligvis i de planlagte aktiviteter, men derudover mødte de også en masse spændende mennesker. Mennesker som skulle vise sig at få stor betydning for den internationale skalering af deres virksomhed. I løbet af den uge mødte de nemlig den mand, som de i dag har ansat som deres sælger på det amerikanske marked. Om deres videre planer med deres nye amerikanske medarbejder, fortæller Dennis Kayser, CEO i forecast.it. til trendsonline.dk:

“Processen med ham nu er, at han prøver at finde potentielle kunder til et pilotprojekt for at bevise, at vi også kan bringe værdi på det amerikanske marked. Samtidig har han hyret en erfaren gut som deltager i diverse events og også tager fat i sit netværk for at få vores løsning ud”

En uventet mulighed for at få testet mulighederne for forecast.it på det amerikanske marked, og naturligvis en kontakt som Dennis Kayser er glad for at have etableret.

Syv danske startups deltager i efterårets SCALEit i Silicon Valley.

Første internationale kunder

En anden virksomhed der har udnyttet SCALEit turen til San Francisco ud over de planlagte rammer, er Famly, som udvikler digitalt intranet til børneinstitutioner. De var, ligesom forecast.it, med påbootcampen lige før sommer. Her fik de under deres ophold kontakt til en børnehave i San Francisco, som skal starte op med Famly platformen inden for de næste par måneder.

“Vi ville med Famly gerne tænke internationalt fra starten og SCALEit var en fantastisk mulighed for det. Når vi nu alligevel skulle til San Francisco, så kunne vi lige så godt benytte muligheden for at få stablet et amerikansk pilotprojekt på benene. Det bliver fedt, at få produktet i hænderne på pædagoger og forældre derovre – vi har store forventninger til det,” siger Anders Laustsen, CEO og medstifter af Famly.

En uge med SCALEit i Silicon Valley byder altså ikke kun på muligheder gennem de allerede arrangerede aktiviteter, det byder i høj grad også på nye forretningsmuligheder for de deltagende virksomheder.

Den seneste bootcamp er netop skudt i gang i denne uge, og trendsonline.dk følger naturligvis de deltagende virksomheder tæt.

‘Socialt intranet’ begejstrer forældre og pædagoger.

 

Skriv et svar