Arkiver

Nyheder

iZettle er klar til at indtage Holland

Det er kun lidt over et halvt år siden, iZettle blev introduceret på det danske marked. Nu er den svenske kortbetalingsløsning blevet lanceret i Holland som det 10. land i rækken af iZettle-brugere. Af Louise Løvendahl Johansen

iZettle, der har hovedsæde i Stockholm, bruges i dag af flere hundredetusinde virksomheder verden over som en alternativ betalingsløsning især blandt små virksomheder.

D. 20 november blev iZettle lanceret i Holland, som det seneste land i rækken, der har mulighed for at benytte iZettles funktioner.

Læs også: iZettle åbner op i Danmark og understøtter igen VISA

Land nr. 10

Med Holland som den nye medspiller kan iZettle nu tælle 10 lande på CV’et. Storbritannien, Spanien, Tyskland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Mexico og Brasilien har indtil nu taget imod iZettles betalingsløsning.

iZettles CEO Jacob de Geerog stifter, Jacob de Geer begrunder, hvorfor Holland er et godt valg:

”Holland, er kendt som et meget progressivt land og bevæger sig i stigende grad mod at blive et kontantløst samfund.” fortæller han.

Hollænderne, der tit bliver sammenlignet med danskerne, har de samme tendenser som os til at lade kontanterne ligge hjemme, når der handles. Derfor har Holland været en oplagt kandidat for iZettle.

Læs også: Interview med Wilhelmina Douglas fra iZettle

Sigter mod små virksomheder

Det er primært mindre erhvervsdrivende, der har glæde af iZettles funktioner.

”Mange små virksomheder vil miste kunder, hvis de ikke kan tage imod kortbetaling. Ved hjælp af vores lille sorte boks og deres egen smartphone kan de sikre salg, der ellers ville være gået tabt,” forklarer Jacob de Geer.

iZettle tilbyder en lille kortlæser, der kan kobles til smartphone og tablets. Derudover udvikler virksomheden apps, kasseapparater og andre funktioner, der skal hjælpe små virksomheder med at øge deres salg.

iZettle er dog ikke kun for virksomheder. Privatpersoner har også mulighed for at benytte iZettle, ved hjælp af en specialudviklet app.

iZettle i Danmark 

Det er kun otte måneder siden, iZettle gjorde sit indtog i Danmark, og virksomheden har allerede nu opnået en solid position i markedet for alternative betalingsløsninger for både virksomheder og privatpersoner.

I oktober måned kørte iZettle en stor markedsføringskampagne, der også inkluderede iZettles første danske tv-reklame nogensinde, som for alvor har været med til at sætte iZettle på danmarkskortet.

Læs også: iZettle gør kortbetaling billigere

Hvor skal iZettle nu hen?

iZettle er allerede på vej til at indtage verden som ny betalingsløsning for mange små virksomheder. Spørgsmålet handler heller ikke om, hvorvidt der kommer et land nr. 11, men om hvornår.

Hvilket land der bliver det næste på iZettles liste, kan vi dog kun gætte os til.iZettle1


Skriv et svar