Arkiver

Nyheder

GenieBelt lukker investering på over fem millioner kroner

Samarbejdsplatformen GenieBelt, som er skræddersyet til byggeindustrien, har idag løftet sløret for en investeringsrunde ledet af angel investor og og tidligere CEO for Just Eat, Klaus Nyengaard. Derudover har CEO for OnApp Ditlev Bredahl bidraget til de ca. 5,2 millioner kroner. Af Tina Søndergaard

De kommer til at bruge investeringen på at forbedre platformens funktioner og at intensivere deres salgs- og marketingaktiviteter.

I efteråret 2013 rejste GenieBelt en halv million dollars i en lignende investeringsrunde. Her var det med den danske angel investor Ditlev Bredahl som ledende investor sammen to udenlandske business angels.

Læs også: GenieBelt har fået $0,5 millioner i funding

Bestyrelsesformand og medstifter investerer

Den nye funding runde bliver ledet af Klaus Nyengaard. Han er selv medstifter af GenieBelt og formand for virksomhedens bestyrelse. Klaus Nyengaard har en fortid som CEO i succesvirksomheden Just Eat og en lang række investeringer og bestyrelsesposter på CVet.Klaus Nyengaard

Klaus Nyengaard siger om investeringen: “Byggebranchen er en af de sidste tilbageværende ‘gamle industrier’, som stadig venter på at blive indtaget af den digitale bølge. Det er en af de industrier, som er gået udenom hele skrivebordsrevolutionen og nu, hvor der sker et stigende brug af mobiltelefoner og tablets, ser vi byggebranchen tage del i det som aldrig før. Jeg er meget glad for at være del af den rejse. Vi har et stærkt team hos GenieBelt, med et unikt mix af industri og startup. Vi har også et meget internationalt team og viljen til at bygge en fantastisk virksomhed.”

Investering skal gøre GenieBelt globalt

CEO og medstifter af Geniebelt, Gari Nickson, har arbejdet i byggebranchen, siden han var 15 år gammel og har derfor stor indsigt i de typiske problemstillinger, der ses i branchen. Han fortæller at investeringen skal bruges på at udvikle CEO Gari Nicksonvirksomheden på flere forskellige områder:

“Denne investeringsrunde kommer til at hjælpe os med at gøre GenieBelt tilgængelig for byggeprojekter på global skala. Vi har allerede et stærkt team, der er godt sammentømret, så de nye ressourcer vil gå til at forbedre eksisterende moduler, skalere til alle platforme, udvikle nye features og indgå i en større del af værdikæden,” fortæller waliseren.

Lyt også: Podcast #154 – Born Global #2 – Onomondo og GenieBelt

GenieBelts produkt rammer stor branche

Byggebranchen repræsenterer gennemsnitligt 8-10 procent af BNP i I-lande, og GenieBelt fokuserer på markedet for små og mellemstore virksomheder, som udgør tre fjerdedele af branchen.

GenieBelt hjælper virksomheder i byggeriet, med at forbedre kommunikationen på byggepladsen, nedbringe den administrative byrde og derigennem også nedbringe antallet af konflikter. Det sker, via nemt at kunne finde den rigtige information, nemt kunne dokumentere via billeder, og ved at give alle deltagere adgang til projektet. Hermed bliver byggeriet til en transparent proces og konfliktniveauet holdes lavt.

Læs også : Digitaliseringen rykker ind i byggebranchen

Skriv et svar