Arkiver

BusinessNyheder

GoMore rammer 300.000 medlemmer halvvejs gennem 2015

Det danske startup GoMore, som er Danmarks største portal for biludlejning mellem private melder om rekordstor efterspørgsel på deres service i forbindelse med sommerferien. Efter at have modtaget investering i både 2014 og tidligere i 2015, kan teamet nu fortælle om en stigning af medlemmer og interaktioner over sommeren.

Det snart ti år gamle startup GoMore, som har specialiseret sig i samkørsel og privatbiludlejning, har netop rundet 300.000 medlemmer i Danmark og opkøbt deres spanske konkurrent Amovens, hvilket giver dem en halv million medlemmer totalt. I marts måned kunne GoMore annoncere en millioninvesteringen, kun 6 måneder efter en investering fra danske SEED Capital, fra blandt andre stifteren af Jobindex, Kaare Danielsen.

“Potentialet i GoMore er kæmpestort. De har vist, at de er i stand til at etablere sig som den største aktør på de skandinaviske markeder, og opkøbet af spanske Amovens er en rigtig god case,” sagde Kaare Danielsen til Trendsonline.dk i forbindelse med annonceringen.

Ud over iværksætteren Kaare Danielsen kom investeringen fra en række investorer, som har dannet et investeringssyndikat til GoMore-investeringen. Blandt hovedinvestorerne i denne runde er den østrigske kapitalfond Polar Light Capital samt Kaare Danielsen, som er stifter af Jobindex, og investor i danske startup-succeser som Firmafon og SimpleSite.

Læs også: JobIndex-stifter lægger millioninvestering i GoMore

300.000 medlemmer halvvejs gennem 2015

Og det ser ud til at GoMore har tænkt sig, at indfri sine investorers forventninger.

I 2014 brugte 140.000 personer GoMore til at finde et lift i Danmark, og en del af de senste investeringer blev allokeret udviklingen af en ny app, som skulle lette samkørsel for brugerne. Med den nye app sigtede GoMore efter, at formidle ikke mindre end 300.000 samkørsler i 2015. Det er mere end en fordobling af, hvad de havde opnået i 2014.

RasmusCarlsenI juli måned ramte GoMore platformen så 300.000 medlemmer i Danmark, og den nyligt indhentede kommercielle direktør, Rasmus Carlsen, tidl. direktør i Samlino, bekræfter det danske startups vækstambitioner.

”Vi er startet op i Sverige, Norge og Spanien. Vores mål er 10 mio. brugere på globalt plan i 2020 og 100.000 leasingbiler på gaden,” fortalte Rasmus Carlsen i Børsen.

Læs også: Ny sammeligningsplatform bekriger det danske marked