Arkiver

Podcast

Investeringsrunde fra A-Z med Kasper Tidemann og Daniel Laursen # 1

Et nyt tiltag på Trendsonline.dk er kommet til verden og dette må du ikke gå glip af. Sammen med Kasper Tidemann laver vi en række podcast med do’s and don’t indenfor startup verdenen. Det bliver en milepæl i Trendsonline.dk historie, for Kasper er en mand med enorm viden og har en værktøjskasse fyldt til bristepunktet med lige præcis de tools du har brug for at gøre din startup virksomhed til en succes.

Kasper Tidemann er CEO og stifter af virksomheden Meeho, han har været en del af den danske startup-scene meget længe og har en enorm viden om do’s and don’t. Daniel Laursen er stifter af denne blog og interviewer hver uge mange startup virksomheder og bevæger sig rundt nede i mudderet sammen med resten af startup-scenen.

I denne første udgave dykker vi ned i et emne, hvor der ikke findes mange oplysninger. Investeringsrunden fra A-Z, vi kommer omkring alle hjørner af denne og der er virkelig noget du kan tage med hjem og bruge når du selv skal igang med dette.

I første udgave kan du bl.a. høre om:

– Hvor lang skal en mail være til en investor?
– Hvem skal man henvende sig til med sin idé?
– Hvor lang tid tager et investeringsforløb?
– Hvad er serie A, serie B og serie B investering
– Hvordan pitcher man idag og hvordan gjorde man tidligere?
– Terms, vesting, cliff, valuation?
– Hvad er en forpligtet burnrate?
og meget meget mere

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Er du interesseret i at støtte op om dette tiltag, så bliv lyd-sponsor eller hør om de andre muligheder. Send en mail til Daniel på dl@trendsonline.dk

Startup fra A-Z med Kasper og Daniel # 1, 1 time 12 min.

Skriv et svar