Arkiver

Nyheder

SEED Capital forstærker fokus på Medtech med ny Investment Director

SEED Capital udnævner Jón Ingi Benediktsson til Investment Director for medtech teamet. Med valget af Jón Ingi har ledelsen i SEED Capital fundet en kandidat inden for organisationen med et indgående kendskab til SEED Capital og venturemiljøet.

Jón Ingi Benediktsson er nuværende Investment Manager i SEED Capitals medtech team og har været en del af virksomheden de sidste 6 år. Han har mere end 20 års erfaring med Life Science og har arbejdet med blandt andet salg og marketing, finansiering samt ledelse og strategi.

Jón Ingi har et veletableret netværk inden for hospitalssektoren og de dele af det danske innovationsmiljø, der specialiserer sig i medtech.

Derfor er Jón Ingi Benediktsson den rette mand til posten

Jón Ingi har en kandidat i Humanfysiologi fra Københavns Universitet og har gennem sin karriere været ansat som Direktør hos forskningscentret ved Akureyri Universitet, CEO hos MP Biotechnology Fund og Salgsdirektør hos Pharmaco Ltd.

”Vi er heldige at have Jón Ingi med på holdet, og jeg er meget glad for at kunne præsentere ham som ny Investment Director. Han er veletableret i venturemiljøet og nyder stor respekt blandt både entreprenører og investorer”, udtaler Ulf Rosén, Partner hos SEED Capital, og fortsætter:

”Vores credo er, at vi er hands-on investorer, som både støtter og udfordrer de forskellige ledelsesteams i vores fælles arbejde med at udvikle og tilføre værdi til virksomhederne, – hos SEED Capital personificerer Jón Ingi i høj grad disse ambitioner.”

Stærke bånd til branchen

Jón Ingi Benediktsson, som tiltræder i rollen som Investment Director pr. 1. oktober 2014,  udtaler om sin nye rolle i SEED Capital:

”I mine år som Investment Manager hos SEED Capital har jeg tilegnet mig en dyb indsigt i miljøet omkring pre-seed og seed investeringer. Herudover har jeg etableret stærke bånd til entreprenører, eksperter, læger samt personer fra industrien. Disse erfaringer samt mine erfaringer fra mit arbejde inden for medtech industrien ser jeg frem til at sætte i spil som Investment Director hos SEED Capital”, siger Jón Ingi Benediktsson.

Læs mere om SEED Capital og deres investeringer herunder:

Dansk template management -system får tocifret millionbeløb i syndikatinvestering

Europæerne skal skrive under med danskudviklet metode

Debat: Det perfekte startup-team

Shipbeat lander millioninvestering fra to ventureselskaber og en dansk serieiværksætter

Om SEED Capital

SEED Capital er den største venturefond i Danmark inden for pre-seed og seed segmentet og er specialiseret i at identificere og udvikle nye og innovative teknologivirksomheder. SEED Capital administrerer både privat venturekapital samt offentlige midler via innovationsmiljøet, Pre-Seed Innovation. De offentlige midler giver SEED mulighed for at investere i nystartede virksomheder i de tidlige faser, og de private midler kan herefter investeres i de mest succesfulde virksomheder i efterfølgende investeringsrunder. SEED forvalter i dag ca. 1,8 mia. kr. og har omkring 70 selskaber i sin portefølje.

1 kommentar

Skriv et svar