Arkiver

Nyheder

Uge47: Events du ikke må gå glip af

I næste uge fejrer Danmark den officielle iværksætteruge Uge47, så derfor giver vi dig her et overblik over de største startup-relaterede events som Uge47 kan byde på i kronologisk rækkefølge, så du næsten kan nå med til dem alle.
Af Tina Søndergaard

Det er desværre lidt en Københavnerfest, som det ser ud nu, men hvis du skulle kende til et startup-relaterede event et andet sted i landet, så er du meget velkommen til at sende redaktionen et tip. Hvis du også er nødt til at arbejde lidt i løbet af ugen og må blive siddende på kontoret, kan man følge med på sidenlinjen på #uge47.

Besøg de hemmelige helte

Torsdag den 20. november kl 13.00 til 16.00 holder Væksthus Hovedstadsregionen Uge47 på SOHO Kontorhotel, Flæsketorvet 68, 1711 København V. Her kan du møde tre udvalgt vækstvirksomheder, heraf to startups, nemlig Vivino og Autobutler, som fortæller om deres vej til vækst.

Læs også: Vivino blandt standard-apps i det nye smartwatch fra Samsung

Den tredje vækstvirksomhed som deler ud af guldkornene er SOHO kontorhotel, som netop er blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen. Med deres blanding af kunder fra unge iværksættere til etablerede virksomheder har de formået at skabe vækst i en konkurrencepræget branche.

Læs også: AutoButler får investering på 43 millioner fra Index Ventures

Eventet er gratis. Tilmelding kan ske her.

Startupbootcamps Demo Day 2014

Torsdag den 20 november kl 13.30 til 19.30 holder Startupbootcamp Demo Day for deres mobile batch, som de sidste tre måneder har været igennem Startupbootcamps acceleratorprogram.

Her vil de 11 udvalgte startups, heraf fire danske, pitche deres koncepter. Hør bl.a. om Copy Me That, Sharinggear, Woomio og SpaceMingler, som alle er godt på vej til at blive succesfulde startups.

Eventet foregår på Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, 1067 København K og det er gratis at deltage. Tilmelding kan ske her

Dansk Industri fejrer iværksætteriet

Fredag den 21. november kl 14.30 til 18.00 er det Dansk Industris tur til at fejre iværksætteriet. Det gør de med manér.

Eksempelvis ved at hylde fem iværksættere med Alexander Foss’ Industri Legat, som uddeles til iværksættervirksomheder, der er teknologisk nyskabende og har potentiale for kommerciel udvikling.

Læs også: Dansk app tinderficerer professionel networking til events

Du kan også møde investor og formand for Dansk Iværksætterforening Christian Walther Øyrabø, som fortæller om hvad man kan forvente af sin investor, når man indgår aftale og hvad der egentlig menes med begrebet “Smart money”.

Sidst men absolut ikke mindst er der lagt op til en rigtig god mulighed for at netværke både med folk fra startupmiljøet, industrien og investorerne.

Se programmet og tilmeld dig her.

#CPHFTW, Townhall Meeting #4

Fredag den 21 november kl 18.00 til 22.00 afholde #CPHFTW det fjerde Townhall Meeting i Den Grå Hal, Refshalevej 2, på Christiania.

Blandt dagens talere finder vi “Big shots” som David Helgason fra Unity og Thorvald Stigsen fra Momondo og mange, mange flere.

Foruden de mange startup-talere vil det fjerde townhall møde fokusere mere på faciliteret networking. #CPHFTW vil yde en aktiv indsats for at gøre netværks-delen mere effektiv. Der vil være rig mulighed for at møde nye medarbejdere og en optimal indgangsvinkel for dem der gerne vil være en del af startup miljøet.

Læs også: Den hidtil største #CPHFTW townhall er lige om hjørnet.

Eventet er gratis, men kræver tilmelding. Dette kan ske her.

Startup Weekend Copenhagen

Fredag den 21. til søndag den 23. november er der Startup Weekend Copenhagen i Founders House, Njalsgade 19D, 2300 København S. Fra kl 16.30 fredag går det løs med pitches coaching og networking i bedste Startup Battle stil.

Du kan møde et hav af erfarne startup-hajer, som agerer coaches, talere og mentorer for de tilmeldte, som skal hjælpe deltagerne igennem processen, indtil der til sidst bliver kåret en vinder af de prominente dommere, serieiværksætter Martin Thorborg og Microsoft Bizpark-blæksprutte Anette Nørgaard.

Billetter koster mellem 100,- og 600,- kr. og kan købes her.

 

Skriv et svar