Arkiver

IværksætterlivRekruttering

Peter Mühlmann: “Jeg ville have rådet mit yngre jeg til at gå religiøst op i ansættelser”

Du møder dig selv i en 10 år yngre udgave. Hvad ville du gerne have vidst? Spørgsmålet har vi stillet til administrerende direktør i Trustpilot, Peter Mühlmann.

For 10 år siden var Peter Holten Mühlmann i begyndelsen af 20’erne, handelshøjskolestuderende og i opstartsfasen til at stifte sin første virksomhed, Trustpilot.

I dag er han i starten af 30’erne og Trustpilot er gået fra opstartsvirksomhed til millionbusiness med kontorer fordelt på flere kontinenter.

Men det har krævet hårdt arbejde og viljestyrke at nå så langt. Og det er han glad for, at han ikke vidste, da han besluttede sig for at starte virksomheden.

Her er hans refleksioner over, hvad han gerne ville have vidst, hvis han mødte sig selv i en 10 år yngre udgave.

”Jeg ville gå religiøst op i, hvem vi ansatte”
”Heldigvis vidste jeg ikke, hvor meget det kræver at starte en virksomhed og få den til at vækste globalt, som Trustpilot gør i dag,” siger Peter Mühlmann.

”Jeg ville gerne have vidst, hvor afgørende det er at få de helt rigtige mennesker og kompetencer ind i virksomheden. Når det kommer til rekruttering, har jeg brugt 10% af tiden på at ansætte og 90% af tiden på at rette op på de fejl, jeg lavede ved ikke at rekruttere grundigt nok,” fortæller han og afslutter:

”Hvis jeg skulle gøre det om, ville jeg gå religiøst op i, hvem vi ansatte og bruge meget mere tid på det”.

2 kommentarer

Skriv et svar