Arkiver

SoftwareSøgemaskineoptimering

Infografik: Sådan kommer du til tops i Google

SEO

Google er den mest brugte søgemaskine, og derfor gælder det om at ligge øverst her, hvis man vil foran konkurrenterne. Men SEO kan være en besværlig størrelse, som tilmed er i løbende udvikling. Ekspertvalg.dk har lavet en infografik for at gøre området mere simpelt. 

SEO er ikke til at komme udenom, hvis man vil have en bare nogenlunde placering i Google. Det er et stort arbejde, men det er også nødvendigt. Hos Ekspertvalg.dk har de lavet en infografik for at forsøge at gøre et kompleks område lidt lettere at gå til.

Læs også: Er din hjemmeside SEO optimeret? Tjek selv her

“Søgemaskineoptimering har en væsentlig betydning for enhver hjemmeside, som ønsker en forsideplacering på Google. Det er nemlig det eneste værktøj, der kan det. Blandt disse hjemmesider findes blandt andre både private, små og store virksomheder samt offentlige institutioner,” forklarer Nick Afsharian, kommunikationskoordinator i Ekspertvalg.dk og fortsætter:

“De to førstnævnte har oftest begrænsede ressourcer, og vores infografik kan udstyre dem med en viden, de ellers måske skulle betale flere tusinde kroner for. Den viden kan hjælpe dem med at få generet organisk trafik til deres hjemmeside.”

Den rigtige optimering kan få nye brugere til dit site

SEO spiller også en stor rolle for Ekspertvalg.dk, da en bedre placering kan dirigere mange brugere over på deres sites. Mange søger nemlig på må og få i Google.

“Man kan sige, at brugerne vælger at Google, før de tænker,” siger Nick Afsharian.

SEO

Skriv et svar