Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Nyheder

Søndagsanbefaling #6: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Her på Trendsonline falder vi tit over en masse sjove og besynderlige gadgets i vores daglige virke. Det, synes vi også, at vores læsere skal have del i, så derfor præsenterer vores skribent Karen hver søndag tre praktiske, flotte, lækre, sjove eller direkte fjollede gadgets, man kan købe til at forsøde tilværelsen. I denne uge er vi vilde med ting til hjemmet.

Den første gadget i denne uge ligger sig lidt op af sidste søndagsanbefaling. Det er nemlig en soldrevet oplader. Men hvor vi sidste uge præsenterede en større udgave til alle dine tech-enheder, så er det denne uge en lille powerbank til din smartphone. Den henvender sig altså mere til den miljøbevidste byperson med mobilen i hånden til enhver tid. HeLi-on er fra den danske virksomhed InfinityPV og fungerer ganske simpelt. Hvor en almindelig powerbank til mobilen skal lades op via strømstik, så lader denne her op ved hjælp af et fleksibelt solpanel, som man bare trækker ud og ligger i solen. Vupti!

Næste gadget er også til mobilen. En ret nem, handy og ganske uskyldig tingest, men da egentlig også ret smart. Prynt er et fransk startup, og de har lavet en miniature fotoprinter til smartphones. Det er en lille enkel enhed, som man sætter sin telefon ned i, og så kan man printe billederne direkte fra telefonen. Og vi er ikke færdige her! Derudover kan man optage små videoer med mobilen og lagre dem på billedet, som man så kan se via augmented reality, når man scanner billedet med mobilen. Vi er helt solgte.

Den sidste gadget i denne omgang er dælme smart. Sesame, fra det amerikanske Candy House Inc. er en såkaldt smartlock. Altså en lås du kan styre via din mobil. Det fungerer ved, at man placerer en Sesames gadget over låsen, som snakker sammen med appen på din mobil og voíla, du kan nu låse din dør op via din telefon. Du kan også indkode et specielt bankesignal, som låsen genkender, når den opfanger din telefon i nærheden. Og du kan invitere – eller blokere – folk til at benytte din Sesame. Vi synes, at den er raffy som ind i himlen.

Søndagsanbefaling er lavet af vores skribent Karen. Hun har været fast indslag hos Trendsonline.dk siden efteråret, hvor hun især har skrevet om robot og hardware. Hun elsker fjollede og spacy gadgets, næsten alle dyr med pels og alle former for chokoladekiks eller kaffe. Hun er ikke så glad for at stå for tidligt op, blæsevejr eller Excel-ark. Hver uge vil hun præsentere sit bud på tre udvalgte gadgets, der kan gøre livet lidt federe, lidt sjovere, lidt nemmere eller måske lidt dummere.

Læs også: Søndagsanbefaling #5

Læs også: Søndagsanbefaling #4

Læs også: Søndagsanbefaling #3

Læs også: Søndagsanbefaling #2

Læs også: Søndagsanbefaling: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Skriv et svar