Arkiver

Nyheder

Autobutler indtager Storbritannien

Værkstedsportalen Autobutler, som de seneste år har modtaget flere kapitalindsprøjtninger fra blandt andre Jesper Buch, har blevet hårdt ramt af internationalt vokseværk. Autobutler har allerede etableret sig i Sverige og Tyskland, hvor deres service er blevet en stor succes.

Selvom det bare er fire måneder siden virksomheden gik i luften i Tyskland, giver succesen dem tryghed til allerede den 1. marts at launche i Storbrittanien.

”Vi har store forventninger til det britiske marked og har budgetteret med at få 3.000 værksteder ombord i 2014. Til at nå det mål har vi allerede opbygget en større organisation på 10 mand, men der skal efter planen være omkring 30 ansatte i UK ved udgangen af året”, siger Global CEO for Autobutler, Christian Legêne

Læs hele historien om Autobutler – fra Startupbootcamp til tocifrede millioninvesteringer – på linksene herunder:

Autobutler.dk – Startupbootcamp skabte det rigtige fundament.

Autobutler får investering fra bilscenen i Danmark.

Breaking news – Jesper Buch investerer i danske Autobutler.

Breaking news: Autobutler får 30 millioner i investering.