Arkiver

BusinessFintechNyheder

Fremtid og forhåbninger for den nu formelt stiftede Dansk Crowdfunding Forening

Dansk Crowdfunding Forening har haft rygende travlt siden årets begyndelse, og i sidste uge blev foreningen formelt set stiftet, da der var inviteret til Stiftende Generalforsamling i Børsen.

Som andre drevne iværksætterinitiativer bliver der ikke hvilet på laurbærerne og initiativtager Frederik Ploug Søgaard fortæller om deres skridt mod lettere finansiering for små og mellemstore virksomheder.

“Vi har plantet flaget og den unge branche har nu konsolideret sig på mere formel vis og råbt politikkerne op. Men der er er stadig lang vej fra tanke til handling. Ud af de mindst 18.000 virksomheder, der årligt stiftes på dansk jord, så er det kun en procentdel, der har gjort brug af crowdfunding,” fortæller Frederik Ploug Søgaard til Trendsonline.dk.

“Vi er stolte over, at foreningen allerede har en rigtig stærk bestyrelse med på vognen. Vi har foden solidt plantet indenfor områderne venturekapital, business angel netværk, politik, crowdfundingplatforme, iværksætteri og jura – afgørende brændstof, hvis vi skal blive taget seriøst”.

Vi kan forvente at se meget mere til Dansk Crowdfunding Forening, der baner vejen for den alternative finansieringsform.

Se videoen med Frederik Ploug Søgaard og Michael Eis, der fortæller om foreningens fremtid og forhåbninger.

Jan 2014, Dansk Crowdfunding Forening for bedre rammevilkår

Feb 2014, Dansk Crowdfunding Forening udgiver katalog med anbefalinger

Mar 2014, Dansk Crowdfunding Forening får erhvervstoppen på frierfødder

Mar 2014, Dansk Crowdfunding Forening når sit crowdfundingmål

Foto: Janus Sandsgaard (CC BY 2.0).